Rockelstad Slott - Gå till startsidan
Spännande och omfattande historiaKonferens och KickoffBröllop med övernattningFestlokaler och uppläggWeekend och WeekendpaketHyra hus för ert arrangemangPriser och alternativHerrgården och StalletKontaktuppgifter och vägbeskrivning
    

Boka bröllop olika datum och tider

Helger på året

Det är möjligt att boka bröllop här på Rockelstad alla årets helger förutom helger under juli månad och nyårshelgen. Helger Från andra halvan av maj samt juni, augusti, september och februari brukar vara mest populära att boka. Dessa helger avsätter vi initialt för att kunna ha bröllopsarrangemang, vilket innebär att vi säger nej till andra förfrågningar för att hela anläggningen skall vara tillgänglig.

Om någon av dessa helger inte är bokade ca 4 månader innan, är det möjligt att boka in ett mindre arrangemang i endast ett eller några av husen. Populära helger som inte är inbokade och helger utanför denna säsong är det därmed möjligt att ordna t.ex. mindre bröllop till annan kostnad än vårt ordinarie upplägg.

Vinterbröllop

Det är definitivt möjligt att ordna vinterbröllop här på Rockelstad. Det känns som att Rockelstad är en perfekt miljö även för vinterbröllop sedan vi hade det för första gången för ett par år sedan. Marschaller och sprakande brasor brukar lysa upp i vintermörkret. Vi har även en ny värmeanläggning och moderna värmesystem i alla hus.

Lediga helger

Ni kan själva kontrollera vilka helger som är lediga med kalenderfunktionen som finns länkad bl.a. från vår startsida. För att bättre kunna veta vilka helger som faktiskt är lediga har vi numera börjat med ett nytt förfarande för prel. bokning. Det innebär att om ni är intresserade av en viss helg mailar ni till oss om det, vi kan sedan notera denna helg i bokningskalendern som "förfrågan", vilket inte innebär några kostnader eller skyldigheter från er sida. Observera dock att vi inte noterar/reserverar/prelbokar något i kalendern utan att ha skickat en bekräftelse till er. Det blir således ingen notering/bokning bara för att ni skickat oss ett mail.

Om vi efter att ha reserverat upp en helg åt er får en annan förfrågan på samma helg så mailar vi till er och frågar om ni vill boka denna helg, ni kan då välja att boka (bokningsavgift 8000 kr), eller ändra er förfrågan till annan ledig helg, alternativt vänta och se. Om ni väntar och ser finns risken att helgen bokas in med annat arrangemang.

Flera tänkbara helger

Om ni är osäkra på vilken helg som är bäst att boka för bröllop kan ni under kortare tid reservera (förfrågan-status) maximalt 2 helger. Dessa två helger måste dock vara inom olika säsonger, t.ex. en helg före juli och en helg efter juli, eller en helg i augusti och en helg i februari. Det är inte möjligt att reservera t.ex. två helger i aug eller en helg i aug och en i september.

Byte av helg

Det är ofta möjligt att ändra er reservation / bokning till annan ledig helg. Även efter det att ev. bokningsavgift betalats. Eftersom det ofta är ganska lång framförhållning vid bröllopsarrangemang har vi kommit fram till att byte av helg efter betalad bokningsavgift bör ske senast 7 månader innan den bokade helgen. Andra omständigheter kan gälla, som att det t.ex. är mindre än 7 månader kvar redan vid bokningstillfället, och då är det bäst att istället ta en dialog om detta med oss.

Väntelista

Om ni är intresserade av en viss helg eller flera möjliga helger som redan är bokade kan ni ställa er på väntelista för denna/dessa helger. Det innebär att vi mailar till er om en helg inom denna tid blir ledig. Det är också möjligt att boka en helg, men ställa sig på väntelista på annan helg som egentligen skulle passa er bättre. I detta fall måste man dock vara beredd på att det kanske inte blir någon helg avbokad, och vara mentalt förberedd på att ha bröllopet på den helg som bokats.

 

Vigsel i kyrkan / parken
Bröllopsmatsal (middagslokal)
Festlokal Bröllop (danslokalen)
Transport från kyrkan
Brudskål och mottagning
Bröllopsmiddag mat & egen dryck
Bröllopssvit
Sovrumsguiden
Fakta för bröllop
Pris för bröllopsfest
Bröllopslänkar och bröllopshemsidor
Intresseanmälan för bröllop


Tillbaka
 
English version In English please
 
 
Rockelstad Slott > Bröllop > Boka bröllop datum och tider
649 91 Sparreholm.    Tel: 0157 - 32010.    E-Post: kontakt@rockelstad.se    Sitemap    Last update: 2008-12-27

Rockelstad är certifierade av Krav